• Verzending binnen 1-3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €35,00

Bezorgen en Retourneren

Levertijd

Wanneer u een bestelling hebt geplaatst voor 14:00 uur wordt deze binnen 2 dagen verzonden door PostNL. Dit kan variëren, afhankelijk van de drukte bij PostNL (bijvoorbeeld tijdens feestdagen). Houd hier rekening mee. 

Heeft 5 dagen na het ontvangen van de verzendbevestiging nog geen pakket in huis? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op en vermeld hierbij uw ordernummer. 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn gratis bij bestellingen vanaf €35,00. Bij bestellingen onder de €35,00 wordt €4,50 verzendkosten gerekend. 

Retourneren 

Is de bestelling niet zoals u had verwacht of bent u niet tevreden? Dan kan de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst geannuleerd worden. Na het annuleren heeft u nogmaals 14 dagen om de bestelling te retourneren. U krijgt het volledige orderbedrag binnen 10 werkdagen terugbetaald. 

Uw retourzending dient te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De bestelling dient in de originele staat en verpakking, inclusief labels teruggestuurd te worden. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en niet verwerkt. 
  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen
  • Oorbellen mogen niet geretourneerd worden i.v.m. de hygiëne

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. U kan ervoor kiezen om de bestelling met of zonder een track & trace code te retourneren. Wij raden u aan om de bestelling met een track & trace code te versturen. Als u het via de brievenbus verstuurd en het komt niet bij ons aan, dan kunnen wij uw retour niet verder verwerken. Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. 

 

Retourneren mag naar:

Tuff Jewelry 

Fivelkade 26

9901 GD Appingedam 

 

Heeft u geen retourformulier ontvangen of bent u hem kwijt? Dan kan u het retourformulier hier downloaden:

 

Retourformulier